U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Verzendkosten en retourkosten zijn bij ons niet van kracht. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@123smartphonedeal.nl of bel (085) 068 3490. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Na aanmelding van uw retour ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op uw rekening, mits de retourzending in goede orde is ontvangen binnen de genoemde 14 dagen.
Om de webwinkel zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.
Accepteer geselecteerde cookies