Betalen via Billink

Ook bij 123SmartphoneDeal is het voor zowel particuliere als zakelijke klanten mogelijk om achteraf te betalen. Zo heb je wel gelijk je product in huis maar nog 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Achteraf betalen geschied bij 123SmartphoneDeal via Billink. Uw betalingsverplichting verloopt na uw bestelbevestiging via Billink. 
 

 

Betaal op rekening bij 123SmartphoneDeal

De optie om op rekening te kunnen bestellen is enkel mogelijk voor bedrijven die deze mogelijkheid schriftelijk hebben aangevraagd. Nieuwe bedrijven die bij ons op rekening willen bestellen, dienen zijn of haar eerste bestelling gelijk te voldoen met een van de andere betaalmethodes. Na ontvangst van de orderbevestiging toetsen wij uw kredietwaardigheid via een creditcheck. Indien deze positief uitvalt ontvangt u van ons telefonisch of per mail een bevestiging met daarin bericht over goedkeuring en uw maximale verstrekte krediet om mee te kunnen bestellen.

Het kan gebeuren dat uw krediet niet wordt toegewezen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wegens negatieve uitslag van de creditcheck of als uw bedrijf té kort bestaat. In welk geval dan ook dat uw kredietaanvraag wordt afgekeurd, is deze in geenzins ook niet te verstrekken.

Bij verdere vragen met betrekking tot een krediet etc, neemt u dan contact op met onze klantenservice via (085) 068 3490 of mail naar financieel@123smartphonedeal.nl
Om de webwinkel zo goed mogelijk te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies.